ŠEST KLOBUKOV RAZMIŠLJANJA

KONSTRUKTIVNO IN SISTEMATIČNO

LATERALNO RAZMIŠLJANJE

SVEŽI KONCEPTI, NOVE IDEJE

ENOSTAVNOST V
RAZMIŠLJANJU

ZAČNITE RAZMIŠLJATI JASNEJE

5. predavanje 6. cikla o pozitivni psihologiji: Življenjsko poslanstvo – otrok s posebnimi potrebami, 7. 5.

Dr. Jasna Murgel bo predstavila osebno izkušnjo mame, sodnice, poslanke, ki je šla skozi težko življenjsko izkušnjo starševstva otroka s hudo cerebralno paralizo. S poslušalci bo delila razmišljanja ob soočanju z nesprejemljivim. Povedala nam bo, kako je lahko ostala pozitivna, optimistična in polna življenja. In kako je v iskanju načinov, da bi pomagala drugim, pomagala tudi sebi. Opisala bo svojo hvaležnost, ker je dobila priložnost izživeti svoje poslanstvo tako, da je odločilno prispevala k sprejetju Zakona o celostni zgodnji obravnavi predšolskih otrok s posebnimi potrebami, ki bo olajšal življenje številnim družinam z otrokom s posebnimi potrebami.
Jasna je doktorica pravnih znanosti s področja mednarodnopravnega varstva človekovih pravic. Desetletje je bila sodnica na mariborskem sodišču. V zadnjem mandatu je bila poslanka Državnega zbora. Predvsem pa je mama dvojčkov s posebnimi potrebami in seba z neizmerno količino energije, ki ima rada ljudi in se veseli življenja.
Predavanje bo v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma v ponedeljek, 7. maja ob 18h. Podrobnosti in nakup vstopnic tukaj.

METODA
CoRT

POUČEVANJE RAZMIŠLJANJA V ŠOLAH

POZITIVNA
REVOLUCIJA

KAJ LAHKO SAMI STORIMO ZA BOLJŠI SVET

KAKO IMETI
USTVARJALNE
IDEJE

Želite prejemati e-novice?
Vnesite ponovno vaš email naslov.

 

Z naročilom na e-novice boste nekajkrat mesečno prejeli naš novičnik z uporabnimi nasveti in/ali obvestili o dogodkih, povezanih z našim delom.